Bland vitsippor och gullvivor på Bullerö...-Stockholmssektionen - Svenska Fjällklubben

english

  • Svenska Fjällklubben

Bland vitsippor och gullvivor på Bullerö...

Vi planerar en tur till Bullerö naturreservat - just när våren kommit till vår skärgård. Här finns en underbar utskärgårdsnatur, och även en intressant kulturhistoria, med Bruno Liljeforsepoken och hans jaktstuga - numera ett litet museum.
 Vill du inte tälta bland gullvivorna på ängen - finns också möjlighet att bo inomhus i det lilla gästhemmet med 16 bäddar. Det är ett unikt boende i renoverade 1700-1800 tals hus, som du i så fall själv får boka på hemsidan Bullerö.se , där kontaktuppgifter finns. Tidig bokning rekommenderas.
En fin raststuga finns också att tillgå vid ogynnsamt väder, för ex måltider. Färskvatten och mulltoa finns. Vi planerar att åka ut Söndagen den 14 maj - och stanna i 3 nätter, med hemresa Onsdag 17 maj.
En resa för dig som disponerar din tid, eller kan ta ledigt några dagar.  Det är ännu inte klart hur båttrafiken till Bullerö kommer att se ut i maj, så detta och mycket annat om turen kommer att uppdateras, och publiceras på denna sida i februari/mars 2023. Turen startar och slutar i Stavsnäs.
Anmälan beräknas öppna i mars månad.
Har du redan nu frågor, och funderingar om turen, är du välkommen att kontakta Kenneth Jakobsson, 070-317 71 05

Detaljer

Startar 2023-05-14
Slutar 2023-05-17

Följ Svenska Fjällklubben

Följ Svenska Fjällklubben på Facebook Följ Svenska Fjällklubben på Instagram

Partners

Hilleberg
Lundhags
Fjällfararnas Gröna band
Fjällfararnas Vita band

english