Fjälledarutbildning - Svenska Fjällklubben
  • Svenska Fjällklubben

Fjälledarutbildning

01
mar
2020

2020-03-01 - 2020-03-07

Fortsättningskurs vinter 2020 är tyvärr inställd på grund av för få deltagare.

Svenska fjällklubbens fortsättningskurs vinter 2020 kommer att gå av stapeln söndag den 1 mars ca kl 12 till lördag den 7 mars ca kl 12. Tiderna (klockslagen) kan komma att anpassas med tanke på tågtider. Kursplats är Storvallen i Jämtland. Kursledare är Andreas Broberg och Stefan Olausson.

Du som har gått grundkurs sommar, fortsättningskurs sommar och grundkurs vinter är behörig att söka kursen. Mejl med inbjudan har gått ut till behöriga kursdeltagare. Är du behörig men inte har fått något mejl så hör av dig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

08
mar
2020

2020-03-08 - 2020-03-14

 


Grundkurs vinter 2020 är nu fullbokad. Du som inte har hunnit anmäla dig kan mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så sätter vi upp dig på återbudslista.

Svenska fjällklubbens grundkurs vinter 2020 kommer att gå av stapeln söndag den 8 mars kl 11.30 till lördag den 14 mars ca kl 12. Tiderna (klockslagen) kan komma att anpassas med tanke på tågtider. Kursplats är Storvallen i Jämtland. Kursledare är Erik Hellberg och Stefan Olausson.

Du som har gått grundkurs sommar är behörig att gå kursen. Du anmäler ditt intresse för att gå kursen via mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller. När vi har mottagit din anmälan kommer du att få ett bekräftelsemejl inom några dagar, med besked om du har fått plats på kursen eller inte. Välkommen med din anmälan!

Följ Svenska Fjällklubben

Följ Svenska Fjällklubben på Facebook Följ Svenska Fjällklubben på Instagram

Partners

Hilleberg
Lundhags
Fjällfararnas Gröna band
Fjällfararnas Vita band