Sökes – ansvariga för festival samt sponsring - Svenska Fjällklubben

english

  • Svenska Fjällklubben

Sökes – ansvariga för festival samt sponsring

Vi söker två personer som vill hjälpa SFK framåt. 

 

Sponsoransvarig

Svenska Fjällklubben behöver utveckla sin verksamhet. En viktig del i detta är att titta på vilka olika partners och aktörer som vi skall samarbeta med i framtiden. Vår tanke är även att det skulle omfatta extern sponsring men även partnerskap där vi gör saker tillsammans med partnern. Målet är att utveckla området så det kan skapa mervärden för den enskilda medlemmen, men även utveckla vår nuvarande verksamhet. Vi söker nu en person som skulle vara intresserad av denna roll.

Du som skulle vara intresserad av att hjälpa till hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon till Stig Persson 076-1011156.

 

Festivalansvarig

Svenska fjällklubben fyller 100 år 2027. Vårt mål är att arrangera en årlig festival varje år fram till det stora jubileumsåret. Vi söker en person som kan verka som festivalansvarig för kommande festivalerna och samtidigt planera för jubileums festivalen.

Du som skulle vara intresserad av att hjälpa till hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon till Karin Carlsson 076-2267156.

 

Partners

Hilleberg
Lundhags
Fjällfararnas Gröna band
Fjällfararnas Vita band

english